MANDAG

17.30-19.00

Borgerhuset

Pris: 300 kr.

Træning for rigtige kvinder

Vi siger ofte til os selv, at "Nu skal det være!" Det er nu, vi skal i gang med de sunde vaner, så vi kan få en livsstil, der holder helbredet ved lige i længere tid. Men det kan være svært at komme i gang. Er du motiveret til at gøre noget ved din motion og kost – så kom med på træningsholdet i Sundhedshøjskolen!

Træning for rigtige kvinder er for dig, som gerne vil flytte dig i en sundere retning. Vi vil have fokus på, hvordan du kan arbejde med mad- og motionsvaner. 
Det vil blive et mix af motion og "teori".

Instruktør: Begitte Nyborg

MANDAG

17.00-19.30

Borgerhuset

Pris: 300 kr.

Træning for rigtige mænd - Opstart 2021

Træning for rigtige mænd – råhygge og bevægelse!

På dette hold lukkes dørene for alle kvinder og bedre halvdele – her er der kun adgang for RIGTIGE mænd! Med træning, en smule teori og den berømte (og hemmelige!) 3. halvleg er det et super tilbud, hvis du er mand og gerne vil sætte fart på bevægelsen og den sunde livsstil.

Vi ved nok alle, at en sund livsstil er et af de bedste valg, man kan tage. Men praksis kan nemt være en stor udfordring, fordi det er så svært at bekæmpe de dårlige vaner – om at tage til bageren, drikke sodavand eller få lidt for mange øl med gutterne.

I træning for rigtige mænd får du en god cocktail af bevægelse og sociale aktiviteter. Vi skal dog også tale en smule teori, så vi for alvor forstår, hvordan kroppen fungerer, og hvilke kostråd vi skal have bokset ind i hverdagen.

Så er du frisk på træning og en god holdånd med andre mænd – så kom med!

Vi har fokus på at få ny viden om sundhed, kost og bevægelse. Men ikke mere end 30 min. pr. gang, for så er det tid til at komme i gang med træningen! Og her går vi til den med konkurrencer og forskellige øvelser. Vi slutter med en 3. halvleg, hvor det er det sociale, der er i fokus.

Eksempler på bevægelser kan være:

- Cirkeltræning
- Udendørstræning
- HIT (høj intensitetstræning)
- Crossfit

Træning for rigtige mænd er et forløb over 16 gange, hvor vi mødes cirka én gang ugentligt.

Så er du mand - kan du komme med. Det er vigtigt, at du er frisk på at få nye bekendtskaber i byen og at give træning og sund kost en skalle. 

Er du ikke motiveret – så er holdet ikke for dig. 

 

Instruktør: Per Rasmussen

MANDAG

19.15-20.30

Borgerhuset

Pris: 300 kr.

Ryghold

Døjer du også med ondt i ryggen? Du er ikke alene. Faktisk er rygsmerter én af de største grunde til, at vi søger læge i Danmark. Men det kan være irriterende og forstyrrende at gå rundt med rygsmerter. Især hvis de er kroniske. Du kan fx have rygsmerter, fordi du har uheldige arbejdsstillinger, ikke bevæger dig nok eller er kommet til at overbelaste ryggen i en periode.

 

Heldigvis kan træning afhjælpe mange rygsmerter. Så hvorfor ikke prøve det nye rygtræningshold i Assentoft, som starter mandag d. 13. januar 2020?
På rygholdet har vi fokus på vaneændringer, viden og bevægelse. Holdets underviser vil gennemgå de forskellige øvelser samt teori, der er relevant for dagens holdtræning.

 

Eksempler på øvelser kan være:
- Elastikøvelser
- Øvelser med håndvægte 
- Øvelser på og med bolde
- Cirkeltræning med øvelser såsom planke, sprællemand og rygbøjninger

 

Rygholdet tager som regel 75 minutter inklusiv opvarmning, teori, bevægelse, udstrækning og eventuelle spørgsmål fra deltagerne.

Vi har selvfølgelig også fokus på det sociale. Kom i god tid og få en god snak med de andre! Her er der ingen, der griner af hinanden. Vi har alle hvert vores niveau, og vi er her for at lære.
Rygholdet er for alle, der gerne vil arbejde aktivt mod en sundere og stærkere ryg. Holdets underviser står klar til at hjælpe dig, så du laver øvelserne på den rigtige måde og ikke overbelaster ryggen.
Har du alvorlige rygproblemer, kan du dog med fordel først snakke med din læge eller fysioterapeut om, hvorvidt forløbet er det rigtige for dig.

Instruktører: Karin Sørensen & Per Rasmussen

TIRSDAG

18.30-19.30

Pigernes gymnastiksal

Pris: 650 kr.

Styrk din krop

Dette er holdet hvor vi træner hele kroppen, en time hvor vi arbejder med de fleste store som små muskelgrupper - også lattermusklerne. Vi træner hver Tirsdag kl. 18:30-19:30 på skolen i pigernes gymnastiksal. Træningen kan f.eks. være ryg/mave træning, lidt cirkeltræning, tabata, balance øvelser eller hvad vi nu finder på. Vi lover Jer I vil få en fed træningstime med masser af godt humør og måske en smule sved på panden. Alle vil kunne deltage, da der vil være mulighed for træning på flere niveauer.

Holdet er perfekt til dig, som ønsker en god all round træning med vejledning og motivation fra en instruktør. Så tag en ven, nabo eller en, der bare har lyst til lidt motion med, Jo flere vi er, jo hyggeligere og sjovere bliver det.

 

Vi ses. Karin og Lisa.

Instruktører: Lisa Nørgård og Karin Sørensen

Please reload