Program 2019/2020

MANDAG

16.15–17.00

Pigernes gymnastiksal

Pris: 550kr.

Motorik sjov 4–12 år

Trives dit barn i små grupper med struktur og forudsigelighed? Så se her! Med vægt på gymnastik/bevægelse vil timen være tilrettelagt med fokus på børnenes fysisk og psykiske formåen. Timen vil være meget struktureret, forudsigelig og med mange gentagelser. Vi skal have sved på panden og pulsen op, slappe af og mærke hinanden – fokus er at bruge hele kroppen og have det "sjovt" sammen med de andre børn. Redskabsbane med forskellige redskaber vil børnene også få kendskab til i løbet af perioden. Hvis dit barn har brug for dig i salen, er du selvfølgelig velkommen. 

Instruktører: Karin F. Kristensen og Marianne Christensen

MANDAG

17.05–18.05

Pigernes gymnastiksal

Pris: 550kr.

Spillopper årgang 2014

På vores hold skal vi ikke kun lave spillopper, vi skal også styrke det sociale og koncentrationen, have gang i hele kroppen igennem gymnastik, sanglege, leg med forskellige håndredskaber og så skal vi lave en masse redskabsbaner, der udvikler og styrker grov motorikken og kropsbevidstheden.

 

Instruktører: Karin F. Kristensen og Marianne Christensen

MANDAG

18.10-19.10

Pigernes gymnastiksal

Pris: 550 kr.

Tigerne 0. klasse +

Kan du lide at lege, bruge din fantasi og udforske alle former for gymnastik, så er tigerne noget for dig. Vi skal grine og lave ballade, et hold hvor alle kan være med og alle kan få lov at være dem selv.

Prøvetime tirsdag d. 13. august kl. 17.00-17.30 i pigernes gymnastiksal

 

Instruktør: Katrine Nielsen

MANDAG

16.00-17.00

Drengenes gymnastiksal

Pris: 550 kr.

Disco-dans 4.–8. klasse

Så starter disco dans på femte sæson. Og vi er så klar! Vi skal lære en masse fede rutiner, danse moves og sidst men ikke mindst, have en brag af en fest. Til disco dans hygger vi os, og har et fantastisk forhold på tværs af klassetrin. Men selvfølgelig skal der også trænes hårdt. Så har du lyst til at få pulsen op og danse til mega fedt musik, er disco dans lige noget for dig. Vi ses! 

Prøvetime tirsdag d. 13. august kl. 17.45-18.15 i pigernes gymnastiksal

 

Instuktør: Maja Brogaard

TIRSDAG

16.10–16.55

Pigernes gymnastiksal

Pris: 600 kr.

Far, mor og barn årgang 2016

Holdet er for alle der kan lide at tumle, trille, kravle, hoppe og lege - såvel barn som voksen. Det handler først og fremmest om at have det sjovt, både sammen barn og forældre imellem, men også med de andre på holdet. Det handler også om at blive udfordret, og for børnene om at udvikle sig - både motorisk, sanseligt, fysisk og på fantasien. Som forældre er man lige så meget med som børnene - I går sammen til gymnastik, og oplever og deltager på lige fod. Så hvis i er klar på at få nogle oplevelser sammen, og generelt bare have det sjovt, skal i komme og være med. Vi glæder os til at se jer!  Kaja (3år) og Mads (34år) :)

 

Prøvetime tirsdag d. 13. august kl. 16.15-16.45 i pigernes gymnastiksal

 

Instruktør: Mads Engelbredt

TIRSDAG

17.00-18.00

Pigernes gymnastiksal

Pris: 550 kr.

Puslinge årgang 2015-2016

Dette hold er både for piger og drenge i alderen 3 – 4 år. Vi vil hver gang starte ud med Goddag-sang, rim og remser og lidt opvarmning. Desuden vil vi gennem sange, lege og redskabsbaner udvikle motorikken og udfordre nye grænser. Vi skal have det sjovt og have sved på panden. På dette hold, må forældre IKKE være inde i salen mens vi laver gymnastik. Dog vil der være undtagelser, som f.eks. første gang, juleafslutning etc.

 

Instruktør: Tine G. Nielsen

ONSDAG

16.15-17.00

Pigernes gymnastiksal

Pris: 600 kr.

Far, mor og barn årgang 2017

Giv dit barn en god start på et liv i bevægelse: Sanglege, fangelege, danselege, balancelege samt sjove og udfordrende redskabsbaner. Vi laver gymnastik tilpasset de 2-åriges niveau, hvor de voksne leger med. Her får alle sved på panden, og her kan alle være med, bare du og dit barn har lyst til at tumle sammen. Holdet er for årgang 2017. 

 

Instruktør: Emilie Graversen Johansen

TORSDAG

16.15-17.15

Pigernes gymnastiksal

Pris: 550 kr.

Vildbasser årgang 2015-2016

Vildbasserne er for både drenge og piger fra årgangen 2015-2016. På vildbasserne skal vi bruge vores energi, lege, hoppe, løbe og kravle på redskaber. Vi glæder os til at se en masse energifyldte vildbasser til endnu en sæson.

Instruktør: Michelle Krogh Olesen

TORSDAG

16.15-17.15

Drengenes gymnastiksal

Pris: 550 kr.

Rope skipping øvede 4. klasse +

Så er vi klar til endnu en ny sæson for de øvede sjippere, med nye hop, tricks og udfordringer. Holdet er for dig der har interesse for rope skipping og gerne vil lære noget mere, og som allerede har erfaring. Vi skal i løbet af sæsonen ikke kun øve tricks men også sammensætninger af forskellige serier og koreografier. Vi prøver selvfølgelig mange forskellige tove af, blandt andet double dutch og single. Udover det skal vi svede en del, men også have det sjovt sammen. Jeg glæder mig til en super fed sæson med jer sjippere. 

Instruktør: Mie Vassard Krogh

TORSDAG

17.30-18.30

Drengenes gymnastiksal

Pris: 600 kr.

Rope skipping begyndere 1. klasse +

Rope Skipping begynder er for dig, der kunne tænke sig at stifte bekendtskab med en anderledes sportsgren. 
Til Rope Skipping gennemgår vi flere kategorier som single rope, single dutch og double dutch. 
På holdet er der plads til både nye og gamle sjippe piger og vi vil lære forskellige koreografier, lære nye tricks, lære at sjippe i takt og bare have det sjovt sammen. 
I prisen er der et sjppetov som I får udleveret når vi mødes første gang. 
Vi glæder os til at se Jer. 

Prøvetime onsdag d. 14. august kl. 16.30-17.00 i pigernes gymnastiksal
OBS! Prøvetimen er både for Rope skipping begynder og øvede. 

Instruktør: Michelle Krogh Olesen

TORSDAG

16.00-17.15

Assentofthallen

Pris: 650 kr.

Spire til spring 0. klasse +

SPIRE TIL SPRING FLYTTER I HALLEN !! Holdet er for alle piger og drenge, der er motiveret for og drømmer om at lære at springe helt fra bunden. Vi skal i gennem sæsonen lave en masse seje spring og en lille smule rytme, som hører springgymnastikken til. Vi skal blandt andet træne vejrmøller, araberspring, kolbøtter, saltoer i trampolin og en hel masse andre seje spring. Så hvis du er nybegynder eller let øvet springer, så er det holdet for dig. Vi skal derudover også lege og have det rigtig sjovt sammen.

Prøvetime onsdag d. 14. august kl. 16.30-17.00 i Assentoft hallen

Instruktør: Mie Bech Sørensen

TORSDAG

17.30-19.00

Assentofthallen

Pris: 750 kr.

SIF Spring Team 10 år+

SIF Spring- rytme Team 10 år+ er et mix hold bestående af både drenge og piger. Dette hold er til dig, som kan lave saltoer og gerne vil lære at lave kraftspring eller andre seje spring. Der vil komme fokus på smidighed, fysisk træning, rytme, spring og at have det sjovt. Som noget nyt, kommer der rytme ind over. Der kommer fokus på en strakt arm- og vrist og der vil også være mulighed for at lære at gå i spagat.

Prøvetime onsdag d. 14. august kl. 17.00-17.30 i Assentoft hallen

Instruktører: Cecilie G. Nielsen, Kasper F. Kristensen, Martin Tost og Sebastian Tost 

SØNDAG

Den 2. søndag i hver måned kl. 9.00-9.45

Pigernes gymnastiksal

Pris: Gratis

Tumletid årgang 2018

Instruktør: Jeanette Tost Dam

MANDAG

17.30-19.00

Borgerhuset

Pris: 300 kr.

Træning for rigtige mænd - opstart 2020

Instruktør: Per Rasmussen

Se mere om Sundhedshøjskolen her

MANDAG

17.30-19.00

Borgerhuset

Pris: 300 kr.

Træning for rigtige kvinder

Instruktør: Begitte Nyborg

Se mere om Sundhedshøjskolen her

MANDAG

19.15-20.30

Borgerhuset

Pris: 300 kr.

Ryghold

Instruktører: Karin Sørensen og Per Rasmussen

Se mere om Sundhedshøjskolen her

MANDAG

17.15-18.00

Drengenes gymnastiksal

Pris: 650 kr.

Zumba

"Kom og vær med" – Zumba er for alle – uanset fysik, alder, køn mv. Det kræver ikke andet end, at du har lyst, er åben og nysgerrig. Musikken er inspirerende og trinene er nemme. Vi skal have det sjovt samtidig med at vi træner konditionen, balancen og samarbejdet mellem hjerne, ben og arme. Træningen består af opvarmning, bevægelser til at øge pulsen, mindre danse-serier og afslutningsvis udstrækning af krop og muskler. 

 

Instruktør: Jeanette Bramming

MANDAG

18.10-19.00

Drengenes gymnastiksal

Pris: 650 kr.

Yoga

Yoga starter nu op i Assentoft. Alle kan deltage. Holdet henvender sig specielt til nybegyndere og let øvede. Yoga handler ikke om at være smidig som en ål. Vi har fokus på at mærke et stræk. Der hvor du mærker strækket- er det godt for dig og din krop. Vi mærker de effektive stræk uden at skulle ud i alt for udfordrende stillinger. Yoga kan især være godt mod fysiske skavanker samt indre uro. Mange mærker at yoga hjælper mod bla. Stress og tankemylder. Yoga handler om dig, din krop og ikke mindst din vejrtrækning. Jeg glæder mig til gå ned i tempo med dig. Namaste - Jeanette Bramming

 

Instruktør: Jeanette Bramming 

MANDAG

19.30–20.15

Pigernes gymnastiksal

Pris: 650 kr.

HIT

Vil du gerne virkelig "bankes igennem" og kunne mærke effekten af din træning hurtigt? Så er HIT noget for dig. 45 minutters højintensitetstræning med cardio og styrke. Timerne vil variere mellem cirkel/stationstræning og holdtræning – begge variationer vil indeholde øvelser med høj puls og effektivitet, samt masser af smil og sved på panden. 

 

Instruktører: Begitte Nyborg og Pernille Rask

TIRSDAG

18.30–19.30

Pigernes gymnastiksal

Pris: 300 kr.

Styrk din krop

Dette er holdet hvor vi træner ryggen, maven og lidt kondition.

Det vil foregå hver tirsdag kl. 18.30-19.30 i pigernes gymnastiksal . Vi starter den 7. januar og kører i 10 uger. 

Træningen vil være ryg/mave træning, lidt cirkeltræning, tabata eller hvad vi nu finder på - vi lover jer I vil få en super træningstime med masser af godt humør og måske en smule sved på panden. Alle vil dog kunne deltage da der vil være mulighed for træning i flere niveauer.

Tag en ven, nabo eller en der bare har lyst til lidt motion med - jo flere vi er jo hyggeligere bliver det helt sikkert.

Ses til træning

Instruktører: Lisa Nørgård, Karin Sørensen og Per Rasmussen

ONSDAG

17.05-18.05

Pigernes gymnastiksal

Pris: 650 kr.

Cross Dance

60 minutter med godt humør, smil, grin, lækre moves, skøn musik kombineret med sved på panden-  det er hvad du får, når du deltager på et Crossdance hold. Crossdance er modulopbygget Dancefitness træning, bestående af ; dance, bodytoning, cardio og balance.

 

Instuktør: Tanya Nørgaard Hald

ONSDAG

18.10-19.10

Borgerhuset

Jumping Fitness 1

Jumping fitness er en ny og anderledes træningsform, hvor man hopper og laver forskellige øvelser i varieret tempo på hver sin trampolin. Så vil du prøve en sjov og effektiv form for træning, skal du melde dig på jumping fitness holdet. Her vil vi garantere sved på panden og god energi gennem hele timen.

I første omgang er det muligt at tilmelde sig jumping fitness holdene i 4 uger. Vi overvejer efterfølgende at anvende en form for klippekort med tilmelding fra gang til gang, så vi på den måde undgår tomme trampoliner til timerne. I relation hertil har vi behov for at se, hvor mange der ønsker, at gå på holdene samt om vi evt. skal oprette et hold mere. Derfor er det vigtigt, at du skriver dig på venteliste, hvis de 14 pladser er booket.

 

Jumping Fitness er som udgangspunkt for alle, men der dog et par forholdsregler:

- man må ikke veje mere end 125 kg. Af hensyn til den vægt man dermed belaster knæ og hofter med.

- man må SLET IKKE hoppe hvis man er gravid. (lige meget hvor langt man er henne)

- har man været gravid, skal der minimum gå 6 måneder efter fødslen før man hopper.

- du må IKKE hoppe på bare fødder eller i strømpesokker. Indendørssko skal bruges.

 

Instruktør: Iveta Lykke Sønderbo

ONSDAG

19.10-20.00

Pigernes gymnastiksal

Pris: 650 kr.

Puls-mix

Hvis du har mod på en god gang træning, hvor både seje kvinder og rigtige mænd er velkomne, så er det her hold noget for dig. Vi træner alle muskelgrupper med mange forskellige øvelser, både med og uden redskaber. Rikke og Claus sørger for, at du har et lille smil på læben, selv om du er godt mørbanket når timen er forbi. 

Instruktører: Rikke Jul Scheel og Claus Damm Nørgaard

TORSDAG

17.20-18.20

Borgerhuset

Jumping Fitness 2

Jumping fitness er en ny og anderledes træningsform, hvor man hopper og laver forskellige øvelser i varieret tempo på hver sin trampolin. Så vil du prøve en sjov og effektiv form for træning, skal du melde dig på jumping fitness holdet. Her vil vi garantere sved på panden og god energi gennem hele timen.

I første omgang er det muligt at tilmelde sig jumping fitness holdene i 4 uger. Vi overvejer efterfølgende at anvende en form for klippekort med tilmelding fra gang til gang, så vi på den måde undgår tomme trampoliner til timerne. I relation hertil har vi behov for at se, hvor mange der ønsker, at gå på holdene samt om vi evt. skal oprette et hold mere. Derfor er det vigtigt, at du skriver dig på venteliste, hvis de 14 pladser er booket.

 

Jumping Fitness er som udgangspunkt for alle, men der dog et par forholdsregler:

- man må ikke veje mere end 125 kg. Af hensyn til den vægt man dermed belaster knæ og hofter med.

- man må SLET IKKE hoppe hvis man er gravid. (lige meget hvor langt man er henne)

- har man været gravid, skal der minimum gå 6 måneder efter fødslen før man hopper.

- du må IKKE hoppe på bare fødder eller i strømpesokker. Indendørssko skal bruges.

 

Instruktør: Trine Sindholdt Fristed Sørensen

TORSDAG

18.00-19.00

Drengenes gymnastiksal

Pris: 300 kr.

SMART Træning

SMART træning holder hjernen i topform!

Giv din hukommelse og din koncentrationsevne et boost med SMART Training. Det er træning for dig, der gerne vil styrke din hjernes ydeevne og kapacitet. Vi starter torsdag d. 16. januar 2020 og mødes 10 gange. 

Ligesom musklerne bliver slappe, hvis du ikke bevæger dig regelmæssigt, så mister hjernen også langsomt sin styrke, hvis den ikke bliver stimuleret. For at holde hjernen i topform skal den løbende have nye udfordringer, der kræver koncentration og fokus.

Med SMART Training bliver din hjerne sat på prøve og bliver trænet op til at fungere hurtigere, mere effektivt og mere præcist.

Fitness for hjernen!

SMART Training er med andre ord fitness for hjernen. Træningen består af fysiske øvelser, aktiviteter og lege, der både udfordrer din motorik, dine sanser og din logik og derfor kræver din fulde koncentration. Øvelserne er ikke fysisk krævende, og det er kun din hjerne, der kommer på hårdt arbejde.

SMART Training er for dig, der gerne vil holde hjernen skarp og udnytte dens potentiale. Alle kan have gavn af træningen – uanset alder – og alle kan være med. Træningen foregår på hold, hvor der er fokus på det sociale aspekt og på, at det skal være sjovt at træne samme. 

Vælg SMART Training fordi træningen indeholder elementer, der kan være med til at:

  • Forbedre din koncentrationsevne

  • Forbedre din hukommelse og opmærksomhed

  • Styrke din balance og koordination

  • Styrke din indlæringsevne

  • Gøre dig bedre til at træffe beslutninger

  • Gøre dig bedre til at skabe overblik og strukturere komplekse opgaver

  • Fordi vi alle trænger til at komme ud og have det sjovt. 

 

Instruktør: Lisa Nørgaard

FREDAG

08.30-09.30

Borgerhuset

Jumping Fitness 3

Jumping fitness er en ny og anderledes træningsform, hvor man hopper og laver forskellige øvelser i varieret tempo på hver sin trampolin. Så vil du prøve en sjov og effektiv form for træning, skal du melde dig på jumping fitness holdet. Her vil vi garantere sved på panden og god energi gennem hele timen.

I første omgang er det muligt at tilmelde sig jumping fitness holdene i 4 uger. Vi overvejer efterfølgende at anvende en form for klippekort med tilmelding fra gang til gang, så vi på den måde undgår tomme trampoliner til timerne. I relation hertil har vi behov for at se, hvor mange der ønsker, at gå på holdene samt om vi evt. skal oprette et hold mere. Derfor er det vigtigt, at du skriver dig på venteliste, hvis de 14 pladser er booket.

 

Jumping Fitness er som udgangspunkt for alle, men der dog et par forholdsregler:

- man må ikke veje mere end 125 kg. Af hensyn til den vægt man dermed belaster knæ og hofter med.

- man må SLET IKKE hoppe hvis man er gravid. (lige meget hvor langt man er henne)

- har man været gravid, skal der minimum gå 6 måneder efter fødslen før man hopper.

- du må IKKE hoppe på bare fødder eller i strømpesokker. Indendørssko skal bruges.

 

Instruktør: Merete Hjorth Frandsen

Please reload

  • Wix Facebook page

Til orientering vil der blive taget billeder og optaget video i løbet af sæsonen, som evt. vil blive brugt som PR for SIF Assentoft gymnastik.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now