Program 2020/2021

MANDAG

16.30-17.30

Drengenes gymnastiksal

Pris: 550 kr.

Disco-dans 3.–6. klasse

Så er vi klar igen til massere af dans og grin. Hvis du har rytme i kroppen og elsker at danse, er discodans lige noget for dig. Vi danser til en masse fed musik og øver en masse fede rutiner. Vi har nogle mega hyggelige timer og griner på tværs af klasserne.

Instuktør: Maja Brogaard

MANDAG

16.15–17.00

Pigernes gymnastiksal

Pris: 550kr.

Motorik sjov 4–12 år

Trives dit barn i små grupper med struktur og forudsigelighed? Så se her! Med vægt på gymnastik/bevægelse vil timen være tilrettelagt med fokus på børnenes fysisk og psykiske formåen. Timen vil være meget struktureret, forudsigelig og med mange gentagelser. Vi skal have sved på panden og pulsen op, slappe af og mærke hinanden – fokus er at bruge hele kroppen og have det "sjovt" sammen med de andre børn. Redskabsbane med forskellige redskaber vil børnene også få kendskab til i løbet af perioden. Hvis dit barn har brug for dig i salen, er du selvfølgelig velkommen. 

Instruktører: Karin F. Kristensen og Marianne Christensen

MANDAG

17.10-18.00

Pigernes gymnastiksal

Pris: 550kr.

Spillopper årgang 2015

OBS! NY TID KL. 17.10-18.00

 

På vores hold skal vi ikke kun lave spillopper, vi skal også styrke det sociale og koncentrationen, have gang i hele kroppen igennem gymnastik, sanglege, leg med forskellige håndredskaber og så skal vi lave en masse redskabsbaner, der udvikler og styrker grov motorikken og kropsbevidstheden.

 

Instruktører: Karin F. Kristensen og Marianne Christensen

MANDAG

18.10-19.10

Pigernes gymnastiksal

Pris: 550 kr.

Tigerne 0. klasse +

Holdet for alle som gerne vil tumle, lege, hoppe og lave ballade. Vi skal hoppe på hovedet ned fra ribben og være vilde, så er der et tiger gemt i dig - dreng som pige - så kom og vær med! VI skal have fuld fart på og vil udforske verden gennem gymnastik og bevægelse.

Instruktør: Katrine Nielsen

TIRSDAG

16.10–16.55

Pigernes gymnastiksal

Pris: 600 kr.

Far, mor og barn årgang 2017

Er du 3 år? Vil du gerne gå til gymnastik? Vil du gerne have mor eller far méd til gymnastik? Hvis ja, er det her holdet til dig og dine forældre. Holdet er for alle, der kan lide at tumle, trille, kravle, hoppe og lege - såvel barn som voksen. På dette hold vil i få en masse kvalitetstid sammen, mens i bevæger kroppen. Børnene vil blive udfordret og måske også udvikle sig både motorisk, sanseligt, fysisk og på fantasien. Som forældre er man lige så meget med som børnene - I går sammen til gymnastik! Så hvis i er klar på at få nogle gode oplevelser sammen, og generelt bare have det sjovt, skal i komme og være med. Vi glæder os til at se jer!

Instruktør: Katrine Kjeldsen

TIRSDAG

17.05-18.00

Pigernes gymnastiksal

Pris: 550 kr.

Puslinge årgang 2016-2017

OBS! NY TID KL. 17.05-18.00

 

Dette hold er både for piger og drenge i alderen 3 – 4 år. Vi vil hver gang begynde timen med Goddag-sang, rim og remser samt opvarmning. Med legen i fokus vil vi være aktive, træne og stimulere sanserne, styrke kroppens motoriske færdigheder, få sved på panden og have det sjovt. Desuden vil vi gennem sange, lege og redskabsbaner udvikle motorikken og udfordre nye grænser. På dette hold, må forældre IKKE være inde i salen mens vi laver gymnastik. Dog vil der være undtagelser som f.eks. første gang, juleafslutning etc.

Instruktører: Tine G. Nielsen og Anne Krogh Olesen

ONSDAG

16.15-17.00

Pigernes gymnastiksal

Pris: 600 kr.

Far, mor og barn årgang 2018

Giv dit barn en god start på et liv i bevægelse: Sanglege, fangelege, danselege, balancelege samt sjove og udfordrende redskabsbaner. Vi laver gymnastik tilpasset de 2-åriges niveau, hvor de voksne leger med. Her får alle sved på panden, og her kan alle være med, bare du og dit barn har lyst til at tumle sammen. Holdet er for årgang 2018.

 

Instruktør: Emilie Graversen Johansen

TORSDAG

16.00-17.15

Assentofthallen

Pris: 650 kr.

Spire til spring 1. klasse +

Holdet er for alle piger og drenge, der er motiveret for og drømmer om at lære at springe helt fra bunden. Vi skal i gennem sæsonen lave en masse seje spring og en lille smule rytme, som hører springgymnastikken til. Vi skal blandt andet træne vejrmøller, araberspring, kolbøtter, saltoer i trampolin og en hel masse andre seje spring. Så hvis du er nybegynder eller let øvet springer, så er det holdet for dig. Vi skal derudover også lege og have det rigtig sjovt sammen.

OBS! På begge springhold vil den enkelte gymnasts niveau blive vurderet ift. om man passer bedst på Spire til spring eller SIF Spring-Rytme Team. Dette gøres for både at tage hensyn til den enkelte gymnasts oplevelse og udbytte af træningen, men også for holdet som helhed. 

Instruktør: Mie Bech Sørensen

TORSDAG

16.15-17.15

Pigernes gymnastiksal

Pris: 550 kr.

Vildbasser årgang 2016-2017

Vildbasserne er for både drenge og piger fra årgangen 2016-2017. På vildbasserne skal vi både hoppe, løbe, kravle, lege, synge, rime og ikke mindst brænde alt vores energi af på en fed redskabsbane. Vi glæder os til at se en masse energifyldte vildbasser til endnu en sæson fyld med smil og sved.

Instruktør: Michelle Krogh Olesen

TORSDAG

16.15-17.15

Drengenes gymnastiksal

Pris: 550 kr.

Rope skipping øvede 4. klasse +

Så er vi klar til endnu en ny sæson for de øvede sjippere, med nye hop, tricks og udfordringer. Holdet er for dig der har interesse for rope skipping og gerne vil lære noget mere, og som allerede har erfaring. Vi skal i løbet af sæsonen ikke kun øve tricks men også sammensætninger af forskellige serier og koreografier. Vi prøver selvfølgelig mange forskellige tove af, blandt andet double dutch og single. Udover det skal vi svede en del, men også have det sjovt sammen. Jeg glæder mig til en super fed sæson med jer sjippere.

Instruktør: Mie Vassard Krogh

TORSDAG

17.30-19.00

Assentofthallen

Pris: 750 kr.

SIF Spring-Rytme Team 10 år+

SIF Spring-Rytme Team 10 år+ er et mixet hold bestående af drenge og piger. Holdet er til dig, som kan lave en salto og som gerne vil udfordres til det yderste, både inden for rytmegymnastik og springgymnastik. Vi vil som udgangspunkt have fokus på styrketræning, simple rytmesekvenser, noget smidighed og en god omgang spring. Holdet er til dig, som har en masse krudt i røven, som har et godt gåpåmod og som tør at udfordre sig selv.

 

OBS! På begge springhold vil den enkelte gymnasts niveau blive vurderet ift. om man passer bedst på Spire til spring eller SIF Spring-Rytme Team. Dette gøres for både at tage hensyn til den enkelte gymnasts oplevelse og udbytte af træningen, men også for holdet som helhed. 

Instruktører: Cecilie G. Nielsen, Kasper F. Kristensen, Martin Tost og Sebastian Tost 

SØNDAG

Den 2. søndag i hver måned kl. 9.00-9.45

Pigernes gymnastiksal

Pris: Gratis

Tumletid årgang 2019

Alle tumlinger fra årgang 2019 kan være med på det her hold. Vi kommer til at lege med bolde, faldskærm, hulahopringe, fluesmækkere, balloner, tæppefliser og en masse andre små redskaber som de små børn vil elske at bruge. Der kommer også til at være tid til at bevæge sig til musik og selvfølgelig skal vi også udforske nogle af alle de store redskaber, så børnene bliver udfordret motorisk. Vi håber at se en masse tumlinger til bevægelse og fri leg i gymnastiksalen.

OBS! Selvom holdet er gratis, skal barnet tilmeldes holdet via Halbooking. 

Ældre søskende kan ikke deltage på holdet.

Instruktør: Katharina Pedersen

MANDAG

17.30-19.00

Borgerhuset

Pris: 300 kr.

Træning for rigtige mænd - opstart 2021

Instruktør: Per Rasmussen

Se mere om Sundhedshøjskolen her

MANDAG

17.30-19.00

Borgerhuset

Pris: 300 kr.

Træning for rigtige kvinder

Instruktør: Begitte Nyborg

Se mere om Sundhedshøjskolen her

MANDAG

18.00-18.50

Drengenes gymnastiksal

Pris: 650 kr.

Zumba

"Kom og vær med" – Zumba er for alle – uanset fysik, alder, køn mv. Det kræver ikke andet end, at du har lyst, er åben og nysgerrig. Musikken er inspirerende og trinene er nemme. Vi skal have det sjovt samtidig med at vi træner konditionen, balancen og samarbejdet mellem hjerne, ben og arme. Træningen består af opvarmning, bevægelser til at øge pulsen, mindre danse-serier og afslutningsvis udstrækning af krop og muskler. 

 

Instruktør: Iveta Lykke Sønderbo

MANDAG

19.15-20.15

Borgerhuset

Klippekort

Jumping Fitness med Styrke

Hvad er Jumping Fitness? Jumping Fitness er en sjov motionsform, som foregår på specielt udviklede Jumping PROFI trampoliner, og instruktørerne er uddannet ved Jumping Fitness Danmark.

Stort set alle kan deltage i Jumping Fitness uanset alder & køn. Der er kun få undtagelser, hvor man slet ikke må hoppe :

- Vægt over 120 kg, dette pga belastning på knæ og andre led.

- Alle gravide uanset, hvor langt man er henne. Der skal gå minimum 6 måneder efter fødslen, eller hvad lægen anbefaler til den enkelte.

Takket være trampolinens bløde affjedring er denne motionsform også velegnet til genopbygning efter skader. Da kroppen ikke belastes på samme måde som ved hop og løb. Flere deltagere har oplevet at de kunne jumpe, men ikke løbe.

 

Timen er bygget op med simple trin og koreografier. Du får rørt kroppen på en ny og sjov måde. Man bestemmer selv, hvor meget “gas” man giver den undervejs. Til slut i timerne er der styrkeøvelser + udstrækning. Jeg arbejder på, vi altid får en svedig, sjov og hyggelig jumping time.

 

VIGTIG INFO: Der må kun hoppes i indendørssko, ikke bare tæer eller strømpefødder. Husk drikkedunk + håndklæde 

 

Instruktør: Iveta Lykke Sønderbo

MANDAG

19.30–20.15

Pigernes gymnastiksal

Pris: 650 kr.

HIT

Vil du gerne virkelig "bankes igennem" og kunne mærke effekten af din træning? Så er HIT noget for dig. 45 minutters højintensitetstræning med cardio og styrke. Timerne vil variere mellem cirkel/stationstræning og holdtræning – begge variationer vil indeholde øvelser med høj puls og styrke, samt masser af smil og sved på panden.

 

Instruktører: Begitte Nyborg og Susanne Brøgger Andersen

TIRSDAG

18.30–19.30

Pigernes gymnastiksal

Pris: 650 kr.

Styrk din krop

Dette er holdet hvor vi træner hele kroppen, en time hvor vi arbejder med de fleste store som små muskelgrupper - også lattermusklerne. Vi træner hver Tirsdag kl. 18:30-19:30 på skolen i pigernes gymnastiksal. Træningen kan f.eks. være ryg/mave træning, lidt cirkeltræning, tabata, balance øvelser eller hvad vi nu finder på. Vi lover Jer I vil få en fed træningstime med masser af godt humør og måske en smule sved på panden. Alle vil kunne deltage, da der vil være mulighed for træning på flere niveauer.

Holdet er perfekt til dig, som ønsker en god all round træning med vejledning og motivation fra en instruktør. Så tag en ven, nabo eller en, der bare har lyst til lidt motion med, Jo flere vi er, jo hyggeligere og sjovere bliver det.

Vi ses. Karin og Lisa.

Instruktører: Lisa Nørgård og Karin Sørensen 

TIRSDAG

19.45-20.15

Drengenes gymnastiksal

SMART Træning

SMART træning holder hjernen i topform! Giv din hukommelse og din koncentrationsevne et boost med SMART Training. Det er træning for dig, der gerne vil styrke din hjernes ydeevne og kapacitet. Ligesom musklerne bliver slappe, hvis du ikke bevæger dig regelmæssigt, så mister hjernen også langsomt sin styrke, hvis den ikke bliver stimuleret. For at holde hjernen i topform skal den løbende have nye udfordringer, der kræver koncentration og fokus. Med SMART Training bliver din hjerne sat på prøve og bliver trænet op til at fungere hurtigere, mere effektivt og mere præcist.

 

SMART Training er med andre ord fitness for hjernen. Træningen består af fysiske øvelser, aktiviteter og lege, der både udfordrer din motorik, dine sanser og din logik og derfor kræver din fulde koncentration. Øvelserne er ikke fysisk krævende, og det er kun din hjerne, der kommer på hårdt arbejde. SMART Training er for dig, der gerne vil holde hjernen skarp og udnytte dens potentiale. Alle kan have gavn af træningen – uanset alder – og alle kan være med.

Træningen foregår på hold, hvor der er fokus på det sociale aspekt og på, at det skal være sjovt at træne sammen

 

Vælg SMART Training fordi træningen indeholder elementer, der kan være med til at:

• Forbedre din koncentrationsevne

• Forbedre din hukommelse og opmærksomhed

• Styrke din balance og koordination

• Styrke din indlæringsevne

• Gøre dig bedre til at træffe beslutninger

• Gøre dig bedre til at skabe overblik og strukturere komplekse opgaver

• Fordi vi alle trænger til at komme ud og have det sjovt.

Instruktør: Lisa Nørgaard

ONSDAG

17.15-18.15

Pigernes gymnastiksal

Pris: 650 kr.

Cross Dance

OBS! NY TID KL. 17.15-18.15

 

CrossDance er en fitnessform som indeholder elementer fra den latinamerikanske dans, cardiotræning og bodytræning. Træningen består af simple koreografier og er for sig, som gerne vil have gang i hele kroppen på en sjov og udfordrende måde. Vi får sved på panden, et smil på læberne, nogle lækre moves indenbords og man går fra timen med humøret højt. Træningen er modulopbygget Dancefitness, bestående af; dance, bodytoning, cardio og balance. Træningen er modulopbygget Dancefitness, bestående af; dance, bodytoning, cardio og balance.

 

Instuktør: Cecilie Græsborg Nielsen

ONSDAG

19.10-20.00

Pigernes gymnastiksal

Pris: 650 kr.

Styrke- & Pulsmix M/K

Hvis du har mod på en god gang træning, hvor både seje kvinder og rigtige mænd er velkomne, så er det her hold noget for dig. Vi træner alle muskelgrupper med mange forskellige øvelser, både med og uden redskaber. Merete og Claus sørger for, at du har et lille smil på læben, selv om du er godt mørbanket når timen er forbi. 

Instruktør: Merete Hjorth Frandsen og Claus Damm Nørgaard 

TORSDAG

18.00-19.15

Borgerhuset

Pris: 300 kr.

Ryghold

Instruktører: Karin Sørensen og Per Rasmussen

Se mere om Sundhedshøjskolen her

FREDAG

08.30-09.30

Borgerhuset

Klippekort

Jumping Fitness med Styrke

Hvad er Jumping Fitness ? Jumping Fitness er en sjov motionsform, som foregår på specielt udviklede Jumping PROFI trampoliner, og instruktørerne er uddannet ved Jumping Fitness Danmark.

 

Stort set alle kan deltage i Jumping Fitness uanset alder & køn. Der er kun få undtagelser, hvor man slet ikke må hoppe :

- Vægt over 120 kg, dette pga belastning på knæ og andre led.

- Alle gravide uanset, hvor langt man er henne. Der skal gå minimum 6 måneder efter fødslen, eller hvad lægen anbefaler til den enkelte.

 

Takket være trampolinens bløde affjedring er denne motionsform også velegnet til genopbygning efter skader. Da kroppen ikke belastes på samme måde som ved hop og løb. Flere deltagere har oplevet at de kunne jumpe, men ikke løbe.

 

Timen er bygget op med simple trin og koreografier. Du får rørt kroppen på en ny og sjov måde. Man bestemmer selv, hvor meget “gas” man giver den undervejs. Til slut i timerne er der styrkeøvelser + udstrækning. Jeg arbejder på, vi altid får en svedig, sjov og hyggelig jumping time.

 

VIGTIG INFO: Der må kun hoppes i indendørssko, ikke bare tæer eller strømpefødder. Husk drikkedunk + håndklæde Der kan bookes en gratis prøvetime, her bedes du møde op senest 10 minutter inden timen starter, så du lige kan sættes lidt ind i basistrinnene.

Instruktør: Merete Hjorth Frandsen

Please reload